Flash News

Ditari i Opozitës

Gjyqi për vulën e PD, Kaso: Kërkojmë që Alibeaj të mos jetë palë në proces

Gjyqi për vulën e PD, Kaso: Kërkojmë që Alibeaj të

Ka nisur seanca gjyqësore në Gjykatën e Apelit për vulën e Partisë Demokratike.

Partia Demokratike përfaqësohet nga Ivi Kaso, Ledina Mandia dhe Oerd Bylykbashi. Ndërsa pala e Bashës është e përfaqësuar nga Indrit Sefa dhe Rezart Kthupi.

Kaso ka kërkuar në seancë që Enkelejd Albeaj të mos jetë palë në proces.

“Kërkojmë mos pranim të ankimit të Enkelejd Alibeaj. Nëse gjykata e gjykon të arsyeshme, momenti kohor që paraqitet kjo kërkesë”, tha Kaso.

Të fundit