Flash News

Ditari i Opozitës

Incidentet te zyra e PD-së, Bardhi: Mes grupit që sulmoi edhe një ish-drejtor i Bashkisë së Tiranës

Incidentet te zyra e PD-së, Bardhi: Mes grupit që sulmoi edhe një

Kryetar i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, Gazment Bardhi ka folur mbi incidentin që ndodhi në orët e vonë të mbrëmjes në zyrat e Partisë Demokratike, ku u mblodh Kryesia e kësaj force politike, e ku nuk munguan as tensionet.

I ftuar në një studio televizive, Bardhi tha se disa kolegë të tij janë ndaluar në dalje të zyrave të partisë nga një grupim personash. Mes tyre, ai tha se kishte arritur të identifikojë edhe një ish-drejtor të Bashkisë së Tiranës.

'Dua të shpjegoj se ka pasur disa lajme të pavërteta, në pjesën e zonjave dhe zotërinjve që kanë qenë jashtë mbledhjes, kanë qenë edhe kryetarë degësh dhe asnjëri prej tyre, sikurse më raporton secili prej kolegëve, nuk ka ushtruar asnjë dhunë verbale ndaj deputetëve apo anëtarëve të kryesisë.

Nuk ka pasur dhunë fizike, por vetëm fyerje dhe sharje për t’i imponuar qëndrimin. Ka qenë një grup i vogël individësh, të cilët unë nuk i njoh, kam evidentuar mes tyre vetëm një ish-drejtor në Bashkinë e Tiranës, por të tjerët nuk i njoh, por dua të sqaroj që ka qenë një grup i vogël prej këtij grupi që ishte në hollin e selisë që kanë ushtruar dhunë verbale, shantazh, por deri edhe në kërcënime. Dhe këtë e kam konsideruar si një sjellje prej grupi paramilitar. Ne jemi Partia Demokratike e Shqipërisë, që lirinë e mendimit e ka në themel dhe një nga parimet kyçe të statutit të saj'- tha Bardhi.


 

Të fundit