Flash News

Ditari i Opozitës

Indrit Hoxha takime në Itali, prezanton grupin e punës për organizimin e degës PD Forli-Bolonia

Indrit Hoxha takime në Itali, prezanton grupin e punës për

Në kuadër të organizimit të strukturave të PD, sekretari për diasporën Indrit Hoxha ka qenë në Itali ka ka takuar demokratë që jetojnë atje.

Në një postim në facebok ai ka paraqitur edhe grupin e punës që do të punojë për organizimin e degës PD Forli-Bolonia.

“Grupi i punës për organizimin e degës PD Forli-Bolonia. Në takim ishte dhe deputetia Forca Italia Rosaria Tassinari. Diaspora Shqiptare do jetë vendimtare në zgjedhjet e përgjithshme për rotacionin politik në Shqipëri”, shkruan Hoxha.

Të fundit