Flash News

Ditari i Opozitës

Këlliçi: Shumë shpejt do të depozitojmë në SPAK padi për dy administratorë të njësive të Tiranës

Këlliçi: Shumë shpejt do të depozitojmë në SPAK

Anëtari i Kryesisë së PD-së, Belind Këlliçi në fjalën e tij gjatë protestës së opozitës paralajmëroi se shumë shpejt do depozitojnë në SPAK dy padi për dy administratorë të dy ish-komunave, Arben Maloku i Zall Herit dhe Kujtim Qefalia i Dajtit.

“I kemi dërguar në SPAK, janë pjesë e dosjes së 5D dhe akuzat e reja që janë bërë, sepse kemi zbuluar edhe dy administratoret e ish komunave, që është rasti i Zall Herit, Arben Maloku dhe rasti i Dajtit  Kujtim Qefalia. Edhe ky material po përgatitet për tu depozituar së shpejti në SPAK.

Cdo gjë që kemi bërë nuk jemi mjaftuar me deklarata publike, por kemi edhe dokumente që i kemi depozituar në SPAK që të bëjë punën e vet.

Shpesh herë dëgjojmë që njerëzit thonë se opozita ka probleme me drejtësinë, por ne jemi ata që kemi inkurajuar SPAK, duke cuar kallëzime për të zbuluar të vërtetat”, tha Këllici.

Të fundit