Flash News

Ditari i Opozitës

Këlliçi takon të rinjtë në Tiranë: Janë rikthyer gomonet, me këto ritme Shqipëria po falimenton

Këlliçi takon të rinjtë në Tiranë: Janë

Kandidati i opozitës për bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi, ka zhvilluar një takim me të rinjtë e zonës së Devollit, të cilët banojnë në kryeqytet.

Studentët ngritën si shqetësim transportin urban në Tiranë, ndërsa Këlliçi tha se për zgjidhjen e problemit për transportin urban mund të mjaftonin paratë që janë derdhur për inceneratorët.

"E dini t`ua them me shifra se sa kushton trajtimi dhe djegia e plehrave, që nuk ndodh. Pra paguan një shërbim që nuk ndodh. është 14 milionë euro në vit, është 1.3 milion euro në muaj. Mjaftojnë këto lekë që të zgjidhet e gjithë problematika e transportit urban në TIranë", u shpreh para studentëve Belind Këlliçi.

Ai foli për emigracionin masiv të të rinjve ku tha se me ritmet e sotme, Shqipëria do të shkojë në faliment.

"Kanë ndryshuar shumë situatat në Shqipëri gjatë këtyre 8 viteve. Janë rikthyer gomonet. Kanë ikur miqtë tanë. Nëse vazhdojmë të ikim me këto ritme, kush do e çojë para këtë vend, bie, falimenton shteti, se nuk ka më krah pune", tha Këlliçi.

Më tej, Këlliçi deklaroi se gara për zgjedhjet lokale të 14 majit, nuk bëhet as për flamur as për logo, por për të ardhmen e vendit.

"Nuk luhet këtu çështja politike, këtu luhet e ardhmja e vendit tonë. Nuk është aspak çështje partie, logoje, flamuri etj, është çështje e të ardhmes së vendit. A do vendosim të rrimë këtu, a do vendosim ta ndryshojmë, apo do vendosim të ikim", tha Këlliçi.

Të fundit