Flash News

Ditari i Opozitës

Komisioni i Rithemelimit përgënjeshtron disa firmëtarë të Kuvendit të 18 dhjetorit: Një është anëtarë i PS, tjerët jashtë vendit

Komisioni i Rithemelimit përgënjeshtron disa firmëtarë

Një grup përfaqësuesish të Komisionit të Rithemelimit kanë përgënjeshtruar disa nga emrat që janë deklaruar si pjesëmarrës në Kuvendin e 18 dhjetorit nga Lulzim Basha.

Nga selia e PD, ata kanë deklaruar se një prej tyre është anëtar i PS, ndërsa tjerët nuk jetojnë në Shqipëri.

“Deklarojmë se këta persona, që janë deklaruar se kanë marrë pjesë në Kuvendin e 18 dhjetorit, as kanë marrë pjesë, as kanë qenë aty, por kanë qenë duke votuar në referendumin e Berishës.

Ju bëj me dije se ne si degë do të ndërmarrim të gjitha hapat ligjorë, për të vënë para përgjegjësisë ata që guxojnë apo do të guxojnë të dëmtojnë demokracinë.

Dritan Sopoti nuk është anëtarë i Partisë Demokratike, por është anëtar i Partisë Socialiste.

Flamur Valteri ndodhet në Gjermani dhe në atë kohë ka qenë në Gjermani. Jurgen Baci ndodhet në Angli, vend në të cilin ka qenë dhe në atë kohë.

Marion Gjinaj, është në Angli dhe ndodhej gjithashtu në Angli atë kohë.

Këto janë më se të vërtetueshme, mund t’iu tregoj dhe e-mail-et. Ka nga këta që kanë bërë dhe denoncime në televizione”, tha anëtarja e Komisionit të Rithemelimit.

 

Të fundit