Flash News

Ditari i Opozitës

Konflikti me armë në degën e PD, përjashtohen nga Primaret dy kandidatët e Kurbinit

Konflikti me armë në degën e PD, përjashtohen nga Primaret

Përjashtohen nga gara për primaret dy kandidatët për bashkinë e Kurbinit, pak ditë pas konfliktit ku pati edhe të shtëna me armë në degën e PD.

KOKOE ka vendosur të përjashtojë kandidatët Alfred Dajçi dhe Edmond Shkoza, teksa dënon sulmin duke vlerësuar se aktet e dhunës, janë të papranueshme e të patolerueshme, dhe se është cenuar rëndë ecuria e Primareve.

Konflikti me armë në degën e PD, përjashtohen nga Primaret

Të fundit