Flash News

Ditari i Opozitës

LDGSH votime në Sarandë, zgjidhet drejtuesja e re

LDGSH votime në Sarandë, zgjidhet drejtuesja e re

Lidhja Demokratike e Gruas së Shqipërisë (LDGSH) organizoi zgjedhjet për kryetare dege në Sarandë. PD bën me dije se zgjedhjet i fitoi Lureta Çeçi, e cila ishte në gare me Brundilda Alikon.

Kush është Laureta Çeçi

Laureta Çeçi vjen nga një familje e persekutuar gjirokastrite. Ajo ka studiuar violinë dhe është diplomuar  në vitin 1992 në Universitetin e Gjirokastrës për mësuesi me rezultate të larta.

Çeçi ka qenë e angazhuar qysh në tubimet e para studentore dhe ka qenë anetare e PD në Gjirokastër. Ajo është rikthyer nga emigracioni dhe jeton e ushtron biznesin e saj privat në Sarandë.

 

Të fundit