Flash News

Ditari i Opozitës

Mandati i Xhaçkës, Gjin Gjoni: Reforma në drejtësi vdiq

Mandati i Xhaçkës, Gjin Gjoni: Reforma në drejtësi vdiq

Gjin Gjoni, kryetar i degës së PD-së në Lezhë, e konsideroi vendimmarrjen e socialistëve në Kuvend për të mbrojtur mandatin e Olta Xhaçkës, si vdekjen e reformës në drejtësi.

 “Në kohën më parë sistemi i drejtësisë ishte 60 % të majtë dhe 40 % të djathtë, në këto raporte ka qenë.

Sot sistemi i drejtësisë është 100 % i majtë. Ata që kanë kaluar reformën ose janë pjesë e konjukturave të momentit ose janë me lidhje me sistemin komunist”, tha Gjoni ne emisionin 'Task Force" në Syri Tv.

Të fundit