Flash News

Ditari i Opozitës

Mblidhet komisioni Hetimor i Shëndetësisë, marrin pjesë dhe socialistët

Mblidhet komisioni Hetimor i Shëndetësisë, marrin pjesë dhe

Ditën e sotme është mbledhur Komisioni Hetimor i Shëndetësisë. Pas bojkotit, mazhoranca socialiste është kthyer në tryezën e diskutimeve me opozitën dhe palët kanë rënë dakord për miratimin e planit hetimor, një plan i vetëm i dakordësuar.

“I kemi sheshuar të gjitha çështjet, problematikën që mendonim se ishte më parë. Në varësi të hapit numër 2 mund të ketë edhe kërkesa të tjera shtesë”, tha Vokshi.

 

Të fundit