Flash News

Ditari i Opozitës

Mediu: Krahasimet ndërmjet Kosovës dhe Ukrainës janë pa baza, Rusia kërkon të krijojë tensione në Ballkan

Mediu: Krahasimet ndërmjet Kosovës dhe Ukrainës janë pa

Kreu i PR-së, Fatmir Mediu ka marrë pjesë në një konferencë me fokus sigurinë. Pjesë e kësaj konference ishin edhe deputetë nga vendet e Europës lindore, Britania dhe Shtet e Bashkuara.

Mediu vuri theksin se çështjet e sigurisë janë shumë komplekse dhe se kërkohet që parlamentet të përfshihen gjerësisht. Gjithashtu shtoi se Putin po kërkon të destabilizojë Europën.

Kështu thuhet në postimin e shpërndarë nga Mediu, ndërsa shtoi se krahësimet që bëhen ndërmjet Kosovës dhe Ukrainës janë të pa baza dhe tregojnë qartë që Rusia kërkon të krijojë tensione në Ballkan.

“Krahasimet që bëhen ndërmjet Kosovës dhe Ukarinës janë krejt pa baza dhe tregojnë qartë që Rusia kërkon të krijojë tensione në Ballkan. Samiti i NATO-s ka një rëndësi të jashtëzakonshme dhe kërkon që vëndet anëtare të NATO-s në ballkan të dalin me qëndrim të përbashkët për të shmangur influencat dhe tensionet e mundeshme të stimuluara prej Rusisë dhe Kinës”, ka evidentuar ndër të tjera Mediu.

Të fundit