Flash News

Ditari i Opozitës

Meta: Dumani-Edi Rama organizatë kriminale, do t’i godas pa mëshirë

Meta: Dumani-Edi Rama organizatë kriminale, do t’i godas pa

Presidenti i PL-së akuzoi se Altin Dumani dhe Edi Rama janë një organizatë kriminale terroriste që pushtetin dhe përfitimet.

I ftuar në Syri tv, Meta tha se do ta godasë pa mëshirë SPAK edhe kushdo që përmes SPAK-ut do të mposhtë Ilir Metën. 

Meta: Edhe unë do ta godasë pa mëshirë SPAK edhe kushdo që kujton se përmes SPAK-ut do të mposhtë Ilir Metën dhe ‘Ilir Metat’ kudo ku janë, nga Nju Jorku dhe deri në Zelandën e Re.

Kaq pa asnjë shqetësim. Siç jam këtu ballë për ballë, të kam ardhur këtu gjithmonë, më sill Dum Dumanin këtu, më sill Edi Ramën këtu dhe do t’i godas pa mëshirë si një organizatë kriminale terroriste që ndajnë pushtetin dhe përfitimet me Edi Ramën.

Të fundit