Flash News

Ditari i Opozitës

Meta: Në Shqipëri sundon mafia, askush s’është i paprekshëm nëse do Rama

Meta: Në Shqipëri sundon mafia, askush s’është i

Presidenti i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, në një intervistë për median sllovene “Delo”, tha se në Shqipëri po sundon mafia.

“Situata në fushën e krimit të organizuar në Shqipëri është shumë më e keqe se në Kolumbi. Në Kolumbi, Escobar u zgjodh deputet, por vendi luftonte gjithmonë kundër mafies dhe në Shqipëri sundon mafia. BE-ja u ka shikuar shumë gjatë nëpër gishta autokratëve në Evropë dhe prandaj jemi këtu ku jemi”,

Teksa drejtësia e re flet për dhënien fund të mitit të pandshkueshmërisë, Meta shprehet se nuk e beson. Ai është i mendimit se kjo drejtësi e re drejtohet nga kryeministri Edi Rama.

“Kjo nuk është porosi e duhur. Këtu kemi të bëjmë me drejtësi të udhëzuar. Ajo drejtohet nga kryeministri, i cili herë pas here sakrifikon një nga kolegët e tij, e përdor si instrument korrupsioni dhe e flak në momentin e duhur. Ajo që ai mendon se është më e rëndësishme është që marrëveshjet e korrupsionit të vazhdojnë të papenguara dhe të mbrohet nga drejtësia”, tha Meta.

Të fundit