Flash News

Ditari i Opozitës

Meta takim me gjimnazistët: Po përballemi me shpopullim, 58 mijë nxënës më pak se 5 vite më parë

Meta takim me gjimnazistët: Po përballemi me shpopullim, 58 mijë

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta gjatë një takimi me gjimnazistët u shpreh se po përballemi e një shpopullim të vendit.

Meta tha se këtë vit janë ulur në bankat e shkollës më pak se 220 mijë nxënës krahasuar me 15 më parë.

Këtë vit janë ulur në bankat e shkollës më pak se 220 mijë nxënës krahasuar me 15 më parë. Kemi këtë vit 58 mijë më pak nxënës sesa 5 vite më parë në bankat e shkollës. Kemi 18 mijë nxënës më pak sesa një vit më parë në bankat e shkollës.

Padyshim këto janë shifra që i dini jo vetëm ju por edhe bashkëmoshatarët tuaj dhe mësuesit.  Shqipëria është e zbrazur, po përballemi me shpopullim. Mbi 20 mijë nënës sot janë të përfshirë në mësimin kolektiv”, u shpreh Meta.

 

Të fundit