Flash News

Ditari i Opozitës

Meta: Zëri i qytetarëve, do të jetë kryefjala e këshilltarëve tanë në Këshillin Bashkiak

Meta: Zëri i qytetarëve, do të jetë kryefjala e

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta e ka nisur këtë të shtunë duke publikuar disa fotot nga takimi që ka pasur ditën e djeshme me qytetarët e njësië nr. 9 në Tiranë.

Meta deklaron se fillimi i ndryshimit do të jetë 14 maji.

Kreu i PL-së shkruan se qytetarët e Tiranës duan ndryshim, sepse kosto e jetesës është rritur, çmimet e banimit janë bërë të papërballueshme, ndërsa fuqia e tyre blerëse është ulur dhe kjo po i detyron të rinjtë të emigrojnë.

Ai thekson se do të vijojmë të jemi në çdo lagje, në çdo rrugë e rrugicë për të dëgjuar zërin e qytetarëve tanë.

Rrugëtimi ynë drejt 14 Majit është i pandalshëm. Qytetarët e Tiranës duan Ndryshim, sepse kosto e jetesës është rritur, çmimet e banimit janë bërë të papërballueshme, ndërsa fuqia e tyre blerëse është ulur dhe kjo po i detyron të rinjtë të emigrojnë.

Duhen ndryshime të mëdha në sistem, duhen punë të reja në nivelin lokal dhe atë qendror. Por fillimi i Ndryshimit do të jetë 14 Maji.

Dje ishim në njësinë nr. 9 në Tiranë, e do të vijojmë të jemi në çdo lagje, në çdo rrugë e rrugicë për të dëgjuar zërin e qytetarëve tanë, në mënyrë që zgjidhja e shqetësimeve të tyre të jetë kryefjala e këshilltarëve tanë në Këshillin Bashkiak. Bashkë????Fitojmë!✌️????????”, shkruan Meta.

Të fundit