Flash News

Ditari i Opozitës

Një apartament dhe 100 mijë euro”, Berisha deklaron pasurinë: Mua dhe fëmijëve nuk do na gjejnë një qindarkë të paligjshme

Një apartament dhe 100 mijë euro”, Berisha deklaron

“Pasuritë e politikanë janë për tu kaluar në shoshë. Unë kam të deklaruara një apartament 30m katror më të madh se në diktaturë pas 30 vitesh dhe 100 mijë euro në llogari. Kushdo që gjen një qindarkë me shumë është e paligjshme.

Fëmijët e mi u kontrolluan nga superfuqia më e madhe e kohës, nuk do gjejnë një qindarkë në kundërshtim me ligjin.

Në traditën e familjes time nuk thuhet se dhashë, jepet dhe nuk flitet. Një pjesë e politikanëve janë hajdutë të përmasave të paimagjinueshme se ata vënë pasuri me cdo firmë që hedhin”, u shpreh Berisha.

Të fundit