Flash News

Ditari i Opozitës

Nuk do të garojë më 25 prill, Pollo tregon arsyen: Mundësitë e rrethanat e ofruara nuk i gjykova të përshtatshme

Nuk do të garojë më 25 prill, Pollo tregon arsyen:
Genc Pollo

Ish-deputeti i Partisë Demokratike Genc Pollo nuk do të garojë më 25 prill.

Përmes një postimi në Facebook, ai thotë se e mori këtë vendim, pasi mundësitë dhe rrethanat që iu ofruan nuk i gjykoi të përshtatshme.

Pavarësisht kësaj ai i uron PD-së fitoren më 25 prill, duke theksuar rotacioni politik është shumë i domosdoshëm.

"Unë vendosa të mos kandidoj për deputet në listat e Partisë Demokratike mbasi mundësitë e rrethanat e ofruara nuk i gjykova të përshtatshme.

Megjithatë unë uroj që PD e aleatë të realizojnë në 25 prill rotacionin politik që mbetet absolutisht i domosdoshëm", shkruan ai.

Të fundit