Flash News

Ditari i Opozitës

“Nuk ka standart më amoral”, Berisha: Çfarë deklaroi Millonai në sallën e gjyqit

“Nuk ka standart më amoral”, Berisha: Çfarë

Kryedemokrati Sali Berisha ka zbardhur deklaratën që ka bërë gjyqtarja Enkeleda Millonai dje në sallën e gjykatës së Apelit.

Sipas Berishës, Millonai ka bër një deklaratë absurde dhe të pamoralshme, kur ka thënë se korrupsioni konsumohet edhe kur zbatohet ligji. Berisha theksoi se në fakt deklarata u bë nga Millonai, por ishte shkruar nga Rama.

“Së pari nuk ka asnjë risi në vendime të cilat dëshmojnë kontrollin total në sistemin e drejtësisë, shndërrimin e saj në degëzim nga narkodiktatura nga Edi Rama. Unë dua t’iu informoj ju se dje në sallën e gjyqit, famozja për lidhje e saj obskure me Ballën, ka deklaruar se sipas saj korrupsioni konsumohet edhe duke zbatuar ligjin. Nuk ka standart më amoral se sa ky. Kur një njeri i ligjit deklaron se mosshkelja e ligjit, pra korrupsioni konsumohet duke zbatuar lidjin, ajo fshin çdo normë çdo kufi midis moralit dhe amoralitet, midis ndershmërisë dhe vjedhjes. Ajo e ka deklaruar në gjykatën e Apelit, por atë e ka shkruar Edi Rama”, deklaroi Berisha.

Të fundit