Flash News

Ditari i Opozitës

Pas përplasjeve politike, Ilir Meta dhe Monika Kryemadhi shtrëngojnë duart

Pas përplasjeve politike, Ilir Meta dhe Monika Kryemadhi

Para Komitetit Drejtues të Partisë së Lirisë, kreu i kësaj partie Ilir Meta dhe deputetja Monika Kryemadhi kanë shtrënguar duart.

Mes tyre kohet e fundit ka pasur për përplasje politike, sa i përket mënyrës së organizimit brenda PL. Kjo përplasje politike është konfirmuar si nga Meta ashtu edhe nga Kryemadhi.

Në sallën ku zhvillohen punimet e KDK së PL, ishte e pranishme Monika Kryemadhi, e cila mbante të veshur një bluzë me shkrimin: “Here I Am”.

Në momentin kur Ilir Meta u fut në sallë, ai tha “Paskemi mysafirë”, ndërsa Monika Kryemadhi u përgjigj duke thënë: Ne jemi të shtëpisë dhe nuk jemi mysafirë.

VIDEOJA

Të fundit