Flash News

Ditari i Opozitës

PD mban nesër primaret, votohen kandidatët për zgjedhjet e 14 Majit

PD mban nesër primaret, votohen kandidatët për zgjedhjet e 14

Partia Demokratike zhvillon nesrë votimet për primaret që do të nxjerrin kandidatët për zgjehdjet vendore të 14 Majit.

Gara për pjesëmarrësit u hap rreth një muaj më parë. Votuesit që do të zgjedhin kanddiatët e 14 majit janë anëtarët e PD dhe simpatizantët, të cilët do të pajisen me një kartë të posaçme për të votuar nesër.

Procesi i votimit fillon në orën 08:00 dhe përfundon në orë 18:00.

Mbi 200 emra kanë dorëzuar platformën e tyre për të kandiduar në primare. Fushata e primareve nisi më 13 nëntor dhe përfundoi më 27 nëntor.

Kandidatët prezantuan platformën para qytetarëve të bashkisë për të cilën kandidojnë në primare.

Gara më e fortë mbetet ajo e Tiranës, ku janë 7 kandidatë përballë njëri-tjetrit: Belind Këlliçi, Gerti Bogdani, Ilir Alimehmeti, Adriana Kalaja, Enkelejda Fejzo, Fatmir Merkoçi dhe Julian Deda.

 

Të fundit