Flash News

Ditari i Opozitës

PD mbledh nesër Kryesinë, çfarë do të diskutohet

PD mbledh nesër Kryesinë, çfarë do të diskutohet

Partia Demokratike do të mbledhë nesër në orën 12:00 Kryesinë. Në njoftim thuhet se në rend dite janë parashikuar diskutime dhe vendimmarrje për çështje organizative.

“Përshëndetje miq. Nesër ne ora 12.00 do zhvillojmë mbledhje të Kryesisë me rend dite: 1- Diskutime dhe vendimmarrje për çështje  organizative; 2- Te tjera”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë se më 20 shkurt opozita zhvilloi protestën paqësore kombëtare duke i dhënë mesazhe të drejtpërdrejta regjimit Rama. Protestues nga i gjithë vendi iu bashkuan aksionit të opozitës.

Të fundit