Flash News

Ditari i Opozitës

PD zgjedh sot krerët e degëve në Durrës dhe Këlcyrë, kandidatët në garë

PD zgjedh sot krerët e degëve në Durrës dhe

PD zgjedh sot kryetarët e degëve në Durrës dhe në Këlcyrë.  

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale bën me dije se kandidatë për kryetar dege janë si më poshtë:

PD Dega Durrës:

1 Astrit Qazim Xhaferi

2 Loritan Lluke Prifti

3 Luan Haki Hoti

PD Dega Këlyrë:

1 Arjan Kapllan Kasaj

2 Xhuljan Servet Xhaferaj

PD zgjedh sot krerët e degëve në Durrës dhePD zgjedh sot krerët e degëve në Durrës dhe

“Ftojmë të gjithë anëtarët e PD dega Durrës dhe Këlcyrë, të jenë pjesë aktive e garës dhe me Votën e tyre të përcaktojnë drejtuesin e degës”, thuhet në njoftimin e Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale.

Kujtojmë se deri tani, zgjedhjet janë mbajtur edhe në disa degë të tjera të PD-së në vend.

 

Të fundit