Flash News

Ditari i Opozitës

Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa deputetë demokratë

Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa

Policia ka përdorur sërish gaz lotjsellës për të ndaluar protestën e opozitës.

Jo vetëm protestues, por edhe deputetë dhe drejtues të PD janë lënduar nga gazi. Megjithatë, protestuesit i bënë rezistencë policiseë dhe vijuan protestë.

Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa Mbyllet protesta, lëndohen nga gazi lotsjellës protestuesit dhe disa

Të fundit