Flash News

Ditari i Opozitës

Prej dy muajsh në ‘arrest shtëpie’, Kuvendi i ndërpret Berishës edhe dietat

Prej dy muajsh në ‘arrest shtëpie’, Kuvendi i

Kreu i PD, Sali Berisha ka humbur disa privilegje si deputet tashmë rreth dy muaj pas ‘arrestit të shtëpisë’.

Kuvendi ka vendosur t’i heqë atij edhe rimbursimin për karburantin dhe telefonin, teksa sqaron se këtë vendimmarrje e ka të bazuar në vendimin e Gjykatës së Posaçme.

“Referuar statusit të deputetët dhe vendimi nr. 114/2014 “Për mënyrën e trajtimit të deputetëve”, të ndryshuar deputeti Sali Berisha nuk i paguhen përfitimet si karburanti dhe telefoni për shkak të masës së sigurimit personal të vendosur nga Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me vendim nr. 520 datë 30.12.2023”.

 

 

 

Të fundit