Flash News

Ditari i Opozitës

Protesta kombëtare, Gjekmarkaj: Do të jetë masive dhe paralajmëruese

Protesta kombëtare, Gjekmarkaj: Do të jetë masive dhe

Nënkryetari i PD-së, Agron Gjekmarkaj foli për protetën kombëtare të thirrur në 11 korrik nga Paartia Demokratike.

Duke folur në News 24, ai tha se protesta do të jetë e madhe dhe paralajmëruese, që sipas tij askush mos të guxojë që të prekë zgjedhjet dhe të ndalojë rotacionin.

Ai tha se në zgjedhjet e ardhshme vendit i duhet ndryshimi, ashtu sikundër e presin shqiptarët dhe e meritojnë, përmes një programi modern.

I pyetur nëse PD mund të bëjë pa Sali Berishën, Gjekmarkaj tha se ai ka qenë dhe mbetet figurë qendrore e Partisë Demokratike, pavarësisht se çfarë mendojnë grupime të ndryshme në këtë parti.

“Ne kemi bërë betejë, por kemi njohur forcën e shumicës. Berisha është legjitimuar nga vota dhe besoj se PD e ka tejkaluar fazën e saj më të vështirë dhe nuk duhet të gabojmë më në të ardhmen. Besoj se e kemi mbyllur fazën e vetëasgjesimit dhe asgjësimit që tentuan kundërshtarët”, tha Gjekmarkaj.

Ai tha se Shqipëria ka nevojë për njerëzit e ndershëm, pasi po e mbytin hajdutët. Në këtë kuadër ai tha se është krijuar mentaliteti futu, vidh dhe ik dhe kjo po ndodh me paratë publike.

Duke gjetur njerëzit e ndershëm, duke ia përshtatur ligjet sipas modelit të BE-së, Shqipëria e gjen vetë rrugën e saj”, tha Gjekmarkaj, duke shtuar se ka ardhur koha që duhet t’i besohet PD dhe njerëzve të saj, ashtu sikundër ndodhi në 2005-ën.

Të fundit