Flash News

Ditari i Opozitës

Pr.rezoluta e PS, Alizoti: Vjen nga frika për pushtetin, Rama e di që do e 'hanë' shokët

 Pr.rezoluta e PS, Alizoti: Vjen nga frika për pushtetin, Rama e di që

Deputeti i PD, Tomor Alizoti ka deklaruar se projekt-rezoluta e PS-së për luftën ndaj korrupsionit vjen më shumë si frikë për të mbajtur pushtetin. 

Duke folur gjatë seancës plenare, Alizoti u shpreh se drejtësia nuk mund të bëhet me rezoluta. Sipas tij, Shqipëria sot nuk ka korrupsion, por ka një projekt për vjedhje.

Kryeministri i Shqipërisë del e kërcen nëpër Europë, por duhet të dini që këtë e bën vetëm Kryeministri i Indisë, Modi. Jemi një komb që na shoqëron frika për punësim, ushqim, ekzistencë.

Kjo projekt-rezolutë është frikë për të mbajtur pushtetin. Edi Rama e di që do e hanë shokët e tij, ashtu sikundër Partia e Punës hante shokët, dhe shokët do të hanë liderin", tha Alizoti ndër të tjera. 

Të fundit