Flash News

Ditari i Opozitës

Qindra banorë të Kamzës i drejtohen Berishës: Jetojmē në kushte skandaloze. Këto janë abuzimet e bashkisë me rindërtimin

Qindra banorë të Kamzës i drejtohen Berishës: Jetojmē

700 banorë të Kamzës prej një viti i kanë dërguar një peticion Kryeministrit Edi Rama për shkak të gjendjes së vështirë në të cilën jetojnë, në ndërtesa të armotizuara dhe të shkatërruara nga tërmeti i 26 nentorit 2019.

Edhe pas 3 vitesh, këta banorë nuk janë ndihmuar nga Bashkia Kamëz. Ata akuzojnë kryetarin e kësaj bashkie, Rakip Sulin dhe vartësit e tij për fallsifikim dokumentash për të mos ndërhyrë në këto godina.

Familet ende nuk kanë asnjë përgjigje dhe ndihmë nga qeveria apo pushteti lokal. Familjarët në këto kushte i janë drejtuar liderit të opozitës Sali Berisha ku rendisin shqetësimet e tyre.

Më poshtë janë shqetësimet që ata adresojnë te Berisha, ndërsa shpejgojnë të gjithë situtën e tyre. Banorët pretendojnë për abuzime nga ana e zyrtarëve të Bashkisë Kamzë për procesin e rindërtimit. Gjithashtu kërkojnë që ish-ministri përgjegjës për këtë process, Arben Ahmetaj të thirret në interpelancë dhe të japë shpjegime.

Qindra banorë të Kamzës i drejtohen Berishës: Jetojmē

Qindra banorë të Kamzës i drejtohen Berishës: Jetojmē

Qindra banorë të Kamzës i drejtohen Berishës: Jetojmē

Qindra banorë të Kamzës i drejtohen Berishës: Jetojmē

Qindra banorë të Kamzës i drejtohen Berishës: Jetojmē

 

 

Të fundit