Flash News

Ditari i Opozitës

Raporti i KLSH për koncesionet në shëndetësi, Xhaferri: Qeveria dha 192 mln lekë të reja për analiza të pakryera

Raporti i KLSH për koncesionet në shëndetësi, Xhaferri:

Kreu i FRPD, Besard Xhaferri reagoi pas dëshmive në komisionin hetimor për koncensionet Sterilizim dhe Check-up me dëshmitarë nga Kontrolli i Lartë i Shtetit dhe fusha të tjera..

Në një postim në rrjetet sociale, Xhaferri shkruan se koncesionari  i check up ka marrë nga qeveria Rama më shumë se 192 milionë lekë të reja për analiza të pakryera.

Koncesionari  i check up ka marrë nga qeveria Rama  më shumë se 192 milionë lekë të reja  për analiza të pakryera, e kjo vetëm në një vit sipas një raporti të KLSH.

Kjo dëshmon gjenocidin   që ka kryer Rilindja mbi paratë e destinuara për shëndetësinë, që kanë shkuar për koncensione korruptive, duke sjellë gjenocid në jetët  e shqiptarëve.

Kur lexova këto shifra që janë vetëm maja e ajsbergut sa i përket korrupsionit në këtë sektor jetik për shoqërinë, ndërmend më erdhën ata mijëra qytetarë që çdo ditë në rrjete sociale bëjnë apel për kurim jashtë vendit përmes shoqatave humanitare, pasi spitalet tona publike nuk ofrojnë shërbime për shumë operacione, duke nisur nga ato të thjeshtat deri tek ato të komplikuarat.

Ndërmend më erdhën jetët e humbura të vogëlushit Kristi Maze dhe adoleshentit Floristel Gjata, për të cilët  Ministria e Shëndetësisë, nuk alokoi fondet në kohë për kurim jashtë vendit pasi fondet ishin çuar për mobilim zyrash.

Ajo çfarë Edi Rama ka bërë me shëndetësinë në këtë vend është kriminale dhe e paprecedentë, në kufirin e vrasjes masive në emër të babëzisë”, shkruan Xhaferri.

 

Të fundit