Flash News

Ditari i Opozitës

'Regjistrimi në zgjedhjet e 14 majit'/ Berisha ankimon në Kolegjin Zgjedhor vendimin e KAS

'Regjistrimi në zgjedhjet e 14 majit'/ Berisha ankimon në

Kreu demokrat, Sali Berisha ka ankimuar në Kolegjin Zgjedhor vendimin e KAS dhe KQZ-së për të lënë jashtë zgjedhjeve lokale të 14 majit kandidatët e Primareve. Në dokumentin me firmën e Berishës kërkohet nga Kolegji një vendim për çregjistrimin nga zgjedhjet lokale të PD-së me kryetar të komanduar Enkelejd Alibeajn.

Në dokument gjithashtu nënvizohet se kërkohet regjistrimi në garën e 14 majit të PD-së me kryetar Sali Berishën.

Partia Demokratike e përfaqësuar nga Sali Berisha ka kërkuar nga gjykata:
1.Detyrimin e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve të ç’regjistrojë subjektin Partia Demokratike e regjistruar me nënkryetar Enkelejd Alibeaj, në cilësinë e kryetarit të komanduar.
2.Regjistrimin e Partisë Demokratike të Shqipërisë të përfaqësuar nga kryetari Sali Berisha si subjekt në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023 dhe:
3.Rregullimin e pasojave duke detyruar Komisionerin Shtetëror të Zgjedhjeve të përfshijë subjektin Partia Demokratike e Shqipërisë të përfaqësuar nga kryetari Sali Berisha si pjesë e Koalicionit Bashkë Fitojmë, koalicion i regjistruar nga KSHZ me vendimn e tij të datës 18.03.2023.

'Regjistrimi në zgjedhjet e 14 majit'/ Berisha ankimon në

'Regjistrimi në zgjedhjet e 14 majit'/ Berisha ankimon në

Të fundit