Flash News

Ditari i Opozitës

Seanca në Apel, Beleri: Ndërgjegjen e kam të qetë, jam arrestuar me dëshirën e Ramës

Seanca në Apel, Beleri: Ndërgjegjen e kam të qetë, jam

Sot po mbahet seanca për Fredi Belerin në Gjykatën e Posaçme të Apelit.

Para trupës gjykuese, Beleri ka deklaruar se “jam arrestuar me dëshirë të Kryeministrit”.

“Avokatja ishte shterruese, i paraqiti të gjitha pretendimet tona. Shikohet qartë që provat janë manipuluar dhe unë ndërgjegjen time e kam të qetë. Po ashtu edhe ju që do merrni vendimin, uroj ta keni ndërgjegjien të qetë”, ka thënë ish-kryebashkiaku i Himarës.

Ndërsa prokurori Adnan Xholi ka theksuar se veprimet e para të Prokurorisë së Vlorës janë kryer më datë 8 Maj 2023.

“Në datën 9 janë bërë hedhjet në sistemin online nga ana e Sekretarisë dhe kjo jo domosdoshmërisht do të thotë se është në kundërshtim me ligjin”, është shprehur ai.

Të fundit