Flash News

Ditari i Opozitës

Soros në delegacionin shqiptar, Berisha thirrje Kongresit të SHBA: Ndaloni me ligj veprimtarinë e tij!

Soros në delegacionin shqiptar, Berisha thirrje Kongresit të SHBA:

Në samitin që u mbajt sot në Tiranë “Ukrainë-Europa Juglindore”, mori pjesë edhe Alex Soros, djali i filantropit George Soros.

I ndalur te ky fakt, kryedemokrati Sali Berisha i bëri thirrje Kongresit të SHBA që të ndalojë me ligj veprimtarinë e tij!

Berisha: Të dashur miq, ky samit kishte edhe një tipar tjetër.

Anëtar i delegacionit shqiptar ishte siç e patë ju, Aleksis Soros.

Aleksis Soros qëndronte bashkë me delegacionin shqiptar, duke harruar se ai mbron Edi Ramën, një Pashiq serb në Tiranë.

Prania e Aleksis Soros si anëtar delegacioni i Shqipërisë është dëshmia më flagrante e angazhimit të tij për të mbrojtur Edi Ramën pavarësisht nga çdo e zezë që kjo e keqe e madhe u bën shqiptarëve.

Aleksis Soros mbron Edi Ramën, njeriu i cili në tetë vite ka përzënë nga Shqipëria, duke vrarë shpresën, një të tretën e popullatës shqiptare, më shumë se çdo pushim i huaj në të gjitha kohërat, më shumë se çdo luftë botërore, rajonale, e çfarëdolloji nga një vend i caktuar.

Dhe ky mbron këtë sepse ka interesa të kundërta me shqiptarët.

Aleksis Soros është arkitekti bashkë me Sergei Lavrov, mbështetës kryesor i Ballkanit të Hapur, kundër Ballkanit të Nismës së Berlinit.

Mbështetës kryesor i ndarjes së Kosovës midis Serbisë dhe Shqipërisë.

Me këtë rast, i bëj thirrje Kongresit të SHBA, i bëj thirrje miqve të Shqipërisë në Kongresin e SHBA, të ndalojnë me ligj veprimtarinë e tij në Europë, në Ballkan, në Shqipëri.

Të fundit