Flash News

Ditari i Opozitës

14 Maji/ Sula i bashkohet Berishës, shfaqet në krah të kandidatit të primareve për Peqinin

14 Maji/ Sula i bashkohet Berishës, shfaqet në krah të kandidatit

Deputeti i Partisë Demokratike Dashnor Sula i është bashkuar kryedemokratit Sali Berisha në fushatë për zgjedhjet e 14 Majit.

Ditën e sotme ai është shfaqur në një takim elektoral me demokratët e Peqinit në krah të kandidatit të primareve për këtë bashki Mustafa Pashja.

Sula ka mbështetur vazhdimisht daljen me një kandidat të demokratëve në zgjedhjet e 14 Majit për të forcuar mbështetjen ndaj kandidatëve.

Kujtojmë që në një reagim disa ditë më parë, Sula është shprehur se zgjedhjet e 14 majit janë një mundësi e mirë që bashkitë të mos mbeten në dorën e një njeriu.

“Ne nuk duhet të nxjerrim kandidat kundër kandidatëve të Primareve. Unë distancohem nga kjo lëvizje. Është e gabuar të çajmë votën opozitare. Ndihmon partinë në pushtet”, ka thënë ai.

Gjithashtu ai theksoi se është përgjegjësi e opozitës që të krijojë një frymë alternative dhe një besueshmëri se pushteti lokal që është më pranë qytetarëve mund të menaxhohet më mirë.

“Ne nuk duhet të nxjerrim kandidat kundër kandidatëve të PRIMAREVE. Unë distancohem nga kjo lëvizje. Është e gabuar të çajmë votën opozitare. Ndihmon partinë në pushtet.

Nëse ne na dhimbset logo e partisë dhe duam ta forcojmë, atëher blindojmë këshillat bashkiakë. Nëse vërtet duam të ruajm flamurin, logon e vulën e PD jua ofrojmë qytetarëve me këshilla bashkiak. Ndërkohë edhe kandidatët për kryetar bashkie janë një prej nesh. ( Janë demokratë e opozitarë).”, ka thënë Sula.

Të fundit