Flash News

Ditari i Opozitës

Tabaku për amnistinë fiskale: Duhen 84 vota, opozita të tregojë që është e bashkuar dhe ta rrëzojë!

Tabaku për amnistinë fiskale: Duhen 84 vota, opozita të

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku ka dhënë një prononcim për gazetarët për ligjin mbi amnistinë fiskale.

Ajo nënvizoi se për miratimin e tij duhen 84 vota, pra edhe nga kartonat e opozitës. Tabaku kërkoi që kolegët e saj të tregojnë unitet dhe ta rrëzojnë këtë nismë në Kuvend.

Sipas saj, opozita duhet të tregojë që është e bashkuar, në mbështetje të integrimit të vendit dhe të biznesit të ndershëm.

“Ligji për amnistinë fiskale është një barrë për bizneset e ndershme dhe është një barrë që Shqipëria nuk ka luksin ta ketë. Ajo që unë kam kërkuar dhe i kërkoj të gjithë deputetëve të Partisë Demokratike dhe opozitës të mos votohet ligji për amnistinë fiskale.

Ligji për amnistinë fiskale kërkon 84 vota dhe që këto vota të arrihen kërkohet të merren nga i gjithë spektri politik. Unë besoj se këtu duhet të tregojë opozita që është e bashkuar, sinjal në mbështetje të biznesit të ndershëm dhe procesit të integrimit në BE”, tha Tabaku.

 

Të fundit