Flash News

Ditari i Opozitës

Teliti: Taksimi për profesionet e lira, taksë kriminale që i vendoset 'trurit'

Teliti: Taksimi për profesionet e lira, taksë kriminale që i

Këshilltari për çështjet ekonomike në PD, Dorian Teliti e konsideroi taksimin e profesioneve të lira si një taksë që i vendoset trurit, aftësive të çdo profesionisti.

Teliti tha se çdo goditje ndaj qytetarëve është e patolerueshme, por të shkosh të taksosh edhe shtresën e profesioneve të lira, kjo është edhe më e patolerueshme.

 “Merr dy biznese të vogla me xhiro 50 mln lekë, njëri që shet fruta-perime dhe tjetri avokat. Të parit i njihen kostot 90%, ndërsa të dytit 30%. Nuk ka gjë më kriminale se të godasësh trurin, mendjen, pasi ke goditur të ardhmen”, tha Teliti.

Të fundit