Flash News

Ditari i Opozitës

Vokshi ngre alarmin: Fshatrat turistikë në segmentin Durrës- Kavajë pa ujë të pijshëm

Vokshi ngre alarmin: Fshatrat turistikë në segmentin Durrës-

Deputetja demokrate, Albana Vokshi ka denoncuar mungesën e ujit në fshatrat turistikë të segmentit Durrës-Kavajë në kulmin e sezonit turistik.

Në një postim në Facebook, Vokshi shkruan se Ujësjellësi i Durrësit, i cili mbulon dhe Kavajën, nuk ka marrë asnjë masë dhe se turistët, që kanë marrë me qira shtëpi apo apartamente, nuk kanë me c’të lahen.

Postimi: 

A bëhet turizëm pa ujë të pijshëm?
Vetëm në turizmin e propagandes së Ramës ndodh kjo!!
Të gjithë fshatrat turistikë në segmentin Durrës Kavajë janë pa ujë të pijshëm. Uji nuk vjen pothuajse fare, ose vjen me pikatore në rubinet….
Jo vetëm kaq, por edhe në ato fshatra ku banorët kanë paguar vetë për lidhjen e fshatit me ujësjellësin, ky i fundit investimin (privat) e ka vënë në shërbim të hoteleve…
Cilat janë masat që Ujësjellësi i Durrësit (që mbulon dhe Kavajën) ka marrë për sezonin turistik?? - Asnjë!!
Zgjidhja që jepet?? - Vini më shumë depozita!!
Pra pagesa të tjera për privatin, edhe pse është detyrë e qeverisë të marrë masat që të ketë shërbime të përmirësuara sidomos gjatë sezonit turistik…
Viti 2024 - Turizëm pa ujë të pijshëm
Turistët, që kanë marrë me qera shtëpi apo apartamente, nuk kanë me c’të lahen… si mund t’ju shpjegohet që në Shqipërinë e Rilindur 2024 nuk ka rëndësi turizmi real por ai virtual…

Të fundit