Flash News

Ditari i Opozitës

Zgjedhjet në PD, Komisioni i Organizimit: Kanë votuar mbi 24 mijë anëtarë

Zgjedhjet në PD, Komisioni i Organizimit: Kanë votuar mbi 24 mijë

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale pranë Partisë Demokratike ka bërë me dije se deri në orën 13:00, pjesëmarrja për zgjedhjen e kryetarit të ri të PD-së ka arritur në 24,165.

“Procesi vijon i qetë në të gjitha Qendrat e Votimit”, - bën me dije Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale.

Komisioni i ka bërë gjithashtu thirrje të gjithë anëtarët e PD të bëhen pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të PDSH me parimin “një anëtar një votë”.

Më poshtë keni numrin e votuesve deri në orën 13:00

Zgjedhjet në PD, Komisioni i Organizimit: Kanë votuar mbi 24 mijë

Të fundit