Flash News

Ditari i Opozitës

Zgjedhjet në PD/ Përfundon procesi i numërimit në disa degë, dalin rezultatet e para

Zgjedhjet në PD/ Përfundon procesi i numërimit në disa

Ka përfunduar procesi i votimit në të gjitha degët gati një orë më parë. Ndërkohë procesi i numërimit vijon, në disa degë është mbyllur numërimi dhe kanë filluar të dalin rezultatet e para.

Nga raportimet e para të mediave mësohet se në Dibër kanë votuar 754 anëtarë, nga 1150 në total. Nga të cilat, 664 vota kanë votuar për ish-kryeministri Sali Berisha, ndërsa 84 vota ka marrë Ibsen Elezi. 6 vota të tjera kanë rezultuar të pavlefshme.

Në Skrapar, nga 214 anëtarë, kanë votuar 104 prej tyre, ku nga këto, 91 vota ka marrë Berisha dhe 8 vota Elezi. 3 vota kanë rezultuar të pavlefshme.  

Procesi i votimit dhe numërimit ka përfunduar edhe në degën e Klosit, ku në total kanë votuar 445 anëtarë. 429 anëtarë kanë votuar për Berishën, 9 për Elezin dhe 7 vota të pavlefshme.

Dega e Reskovecit ishte e para që mbylli procesin e numërimit dhe publikoi rezultatet, ku në këtë degë votuan  476 anëtarë të Partisë Demokratike. Berisha ka marrë 433 vota, ndërsa Ibsen Elezi 39 vota. 4 vota të pavlefshme.

Devoll:

1082 vota Sali Berisha; 135 vota Ibsen Elezi; 8 vota te pavlefshme

Maliq:

1266 vota Sali Berisha; 10 vota Ibseni Elezi; 2 vota te pavlefshme

Pogradec:

484 vota Berisha; 32 vota Elezi; Asnjë e pavlefshme

Has:

803 vota Berisha; 22 vota Ibsen Elezin; 5 të pavlefshme

Mallakastër:

409 vota Berisha; 10 vota Ibsen Elezi; asnjë e pavlefshme

Patos:

614 vota Berisha; 11 vota Ibsen Elezi; 1 votë e pavlefshme

Krujë:

523 vota Berisha; 14 vota Elezi; 1 votë e pavlefshme

Divjakë:

320 vota Berisha; 34 vota Ibsen Elezi

Lushnjë:

733 vota Sali Berisha; 73 vota Ibsen Elezi; 9 vota të pavlefshme

Dimal:

305 vota Berisha; 28 vota Ibsen Elezi; 14 vota të pavlefshme

Kukës:

714 vota Sali Berisha; 164 vota Ibsen Elezi; 4 vota te pavlefshme

Kolonjë:

356 vota Sali Berisha; 38 vota Ibsen Elezi;  6 vota të pavlefshme

Durrës:
1089 vota Sali Berisha; 151 vota Ibsen Elezi

Sukth, Manzë, Ishmi:

493 vota Sali Berisha;  10 vota Ibsen Elezi; 5 vota të pavlefshme

Memaliaj:

193 vota Berisha; 31 vota Elezi; 1 votë e pavlefshme

Tepelenë:

153 vota Berisha; 33 vota Elezi; 1 votë e pavlefshme

Këlcyrë

188 vota Berisha; 33 vota Elezi; 1 votë e pavlefshme

Përmet:

206 vota Berisha; 33 vota Elezi; 1 votë e pavlefshme

Gjirokastër:

Në rang Qarku

1756 vota Berisha; 126 vota Ibsen Elezi; 16 vota të pavlefshme

Sarandë:

354 vota Sali Berisha; 121 vota Ibsen Elezi; 11 vota të pavlefshme

Delvinë:

207 vota Sali Berisha; 14 vota Ibsen Elezi;

Korçë:

621 vota Sali Berisha; 36 vota Ibsen Elezi; 8 vota të pavlefshme

Tropojë:

914 vota Sali Berisha; 2 vota Ibsen Elezi

Njësia 2 Tiranë

693 vota Sali Berisha; 31 vota Ibsen Elezi; 10 vota të pavlefshme

Komisioni PD Vlorë:

Votuan 890 Anëtarë

836 vota Sali Berisha; 46 vota Ibsen Elezi; 8 vota të pavlefshme

Komisioni PD Selenice:

Votuan 219 Anëtarë

196 vota Sali Berisha; 22 vota Ibsen Elezi; 1 votë e pavlefshme

Komisioni PD Himare:

Votuan 124 Anëtarë

113 vota Berisha; 9 vota Ibsen Elezi; 2 vota të pavlefshme

Fier

2170 vota Berisha; 46vota Ibsen Elezi; 18 vota të pavlefshme

Të fundit