Flash News

Ditari i Opozitës

Zgjedhjet vendore, PL dorëzon në KQZ kandidaturat për anëtar të KZAZ-ve

Zgjedhjet vendore, PL dorëzon në KQZ kandidaturat për anëtar

Partia e Lirisë ka dorëzuar sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve kanidaturat për anëtar të KZAZ-ve për zgjedhjet vendore të 14 majit.

Sipas vendimit të KQZ për ndarjen e komisionerëve në KZAZ-të në 9 janar 2023, vendosi që PS të propozojë 2 anëtarë për çdo KZAZ si partia më e madhe e mazhoranancës dhe Partia Demokratike 2 anëtarë si partia më e madhe e opozitës, 1 PSD e Tom Doshit dhe 1 anëtar nga Partia e Lirisë.

Një ditë më parë, edhe Partia Demokratike, dorëzoi në KQZ listën e anëtarëve për në KZAZ. 

 

 

 

Të fundit