Flash News

Ditari i Opozitës

Zhvillimet politike në Shqipëri, Sali Berisha intervistë për AlbUkTv

Zhvillimet politike në Shqipëri, Sali Berisha intervistë për

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka njoftuar se do të ketë një intervistë për kanalin AlbUkTv me gazetarin Martin Kiri të UniversAl, ditën e sotm.

Me anë të një postimi në Facebook, Berisha i ka ftuar të gjitha për ta ndjekur.

 

‘Të dashur miq, ju ftoj të ndiqni intervistën për AlbUkTv me gazetarin Martin Kiri të UniversAl në ora 17:00 me orën Britanike dhe orën 18:00 me të Shqipërisë’, shkruan Berisha në Facebook.

Të fundit