Flash News

DITARI POLITIK

Debate në Komisionin e Shëndetësisë, socialistët nuk firmosin deklaratën e konfliktit të interesit

Debate në Komisionin e Shëndetësisë, socialistët nuk

Komisioni Hetimor për Sterilizimit dhe Check Up është shoqëruar që në nisje të mbledhjes me debate, mes kryetares Albana Vokshi dhe socialistit Plarent Ndreca.

Debate ka pasur edhe për firmosjen e deklaratës për konfliktin e interesit të kërkuar nga opozita. Ishte deputetja demokrate Ina Zhupa e cila pohoi në mbledhjen e komisionit se Milva Ekonomi dhe Plarent Ndreca janë në konflikt interesi sa i përket çështjes së sterilizimit.

Deklarata u firmos nga anëtarët demokratë të komisionit, por u kundërshtua nga socialistët.

Të fundit