Flash News

DITARI POLITIK

Debate në Komisionin për Koncesionin në Shëndetësi, Vasili-Ndrecën: Të të vij zor

Debate në  Komisionin për Koncesionin në Shëndetësi,

Në Komisionin Hetimor për Koncesionet në Shëndetësi kanë vijuar debatet e ashpra mes anëtarëve.

Vasili i tha Ndrecës se vetëm ofendon dhe se përdori fjalën “hileqar”. Ndërsa, Ndreca nga ana e tij iu drejtua Vasilit, duke i thënë se në këtë mënyrë mund të drejtohej në një tjetër vend.

Albana Vokshi: Hilet i keni ju profesion. Do marr masa nëse iu ndërhyn kolegëve. Z Ndreca iu tërheq fjalën disa herë, mos bëj kokofoni këtu, nuk punon dot me konfliktin tënd të interesit, nuk mbulon dot abuzimet me koncesionet.

Plarent Ndreca: Keni proces-verbalin, që të shmangen lojërat e fjalëve. Lexoni proces-verbalin e seancës.

Edmond Spaho: Ndreca, turp të të vijë. Turp i madh që merremi me këto gjëra. Debati është kur flasin dëshmitarët, ju keni nisur sherre për çështje të thjeshta e formale.

Petrit Vasili: Ndreca, pse thua hileqar? Të të vijë zor.

Ndreca: Këto thuaji te familja jote.

Të fundit