Flash News

DITARI POLITIK

KAS afat “Bashkë Fitojmë” deri të hënën për bashkinë Belsh: Sillni prova

KAS afat “Bashkë Fitojmë” deri të hënën

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve i ka lënë afat koalicionit “Bashkë Fitojmë” për bashkinë Belsh deri të hënën që të shikojë materialet filmike dhe të paraqesë si prova fletët e votimit me pamje.

Të sjellë provat fizike pastaj do marrim vendim nëse do të hapen kutitë apo jo”, ka thënë KAS.

BF ka dorëzuar ankimim në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve për rezultatin e zgjedhjeve vendore të 14 majit në bashkitë Kamëz, Belsh dhe Kuçovë.

Koalicioni kërkon për bashkinë e Belshit, rinumërim të votave në të gjitha qendrat e votimit për këtë bashki, si dhe shpalljen e pavlefshme të procesit të votimit në burgun ‘Kosovë’.

 

Të fundit