Flash News

DITARI POLITIK

KAS rrëzon kërkesën e “Bashkë Fitojmë”, zgjedhjet në Kamëz nuk ripërsëriten

KAS rrëzon kërkesën e “Bashkë Fitojmë”,

Paraditen e sotme, KAS vendosi të rrëzojë kërkesën e koalicionit opozitar “Bashkë Fitojmë”, që kërkoi shpalljen e zgjedhjeve të pavlefshme në Kamzë.

Koalicioni opozitar kërkoi shpalljen e pavlefshme dhe përsëritjen e zgjedhjeve në Kamëz, duke u shprehur se nuk funksionuan pajisjet e votimit dhe numërimit elektronik.

Një kërkesë të ngjashme, “Bashkë Fitojmë” ka bërë dhe për zgjedhjet në Elbasan, që pritet të shqyrtohet po sot nga KAS.

Të fundit