Flash News

DITARI POLITIK

Komisioni i TIMS miraton në konsensus kërkesat, ironizon Salianji: Ka të mërzitur? Po të lumtur?

Komisioni i TIMS miraton në konsensus kërkesat, ironizon Salianji: Ka

Komisoni Hetimor i TIMS është mbledhur sot ku janë bërë bashkë opozita dhe mazhoranca, pasi kjo e fundit prej javësh i bojkotonte mbledhjet.

Në konsensus, demokratët dhe socialistët miratuan kërkesat e komisionit, teksa kryetari Ervin Salianji ka shkëmbyer batuta me kolegët e mazhorancës.

Pjesë nga diskutimi:

Salianji: E hedhim në votim siç është propozuar, ta integrojmë në një kërkesën, duke hequr tek pika 3 “ju lutem na vendosni në dizpozicion kodet e fashikullit hetimor”. Kjo pjesë do të hiqet kërkesa për informacion dhe do ta dërgojmë të integruar në 1 siç është dakordësuar nga të gjithë.

Kush është pro? Kundër? 1. Abstenim? Të mërzitur? S’kemi çfarë i bëjmë. E shpjegova paraprakisht. Po të lumtur ka?

Blerina Gjylameti: Po

Salianji: Është 1, Blerina. Të tjerët nuk e shprehën. Të lumtur, jo vetëm të mërzitur. E shpjegove paraprakisht por mund edhe ta shpjegosh votën kundër.

Blerina: Bëhuni pak pozitivë

Të fundit