Flash News

DITARI POLITIK

Mazhoranca bojkoton për herë të katërt komisionin hetimor për shëndetësinë

Mazhoranca bojkoton për herë të katërt komisionin hetimor

Mbledhja e Komisionit Hetimor për Shëndetësinë është dështuar për herë të katërt, pasi deputetët e Partisë Socialiste nuk janë paraqitur sërish në mbledhjen e sotme.

Kryetarja e komisionit Albana Vokshi, në një konferencë për shtyp tha se kjo ndodhi si pasojë e bojkotit arrogant të deputetëve të mazhorancës.

Duhet të ishte mbledhja e 6, për të katërtën herë deputetët e mazhorancës bojkotuan punimet. Sot kemi punuar me deputetët dhe ekspertët ligjorë për të pasqyruar me anë të një power point ecurinë e punës së komisionit dhe shkeljet kushtetuese nga ana e mazhorancës.", tha Vokshi. 

 

Të fundit