Flash News

DITARI POLITIK

Nesër konstituohet komisioni antikorrupsion, Xhafajn zhvillon mbledhjen e parë

Nesër konstituohet komisioni antikorrupsion, Xhafajn zhvillon mbledhjen e

Komisioni Anti-Korrupsion me drejtues Fatmir Xhafajn do të zhvillojë nesër mbledhjen e parë të konstituimit.

Mbledhja do të mbahet në orën 9.30 dhe do të jetë e pranishme edhe kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla.

Në mbledhje janë të ftuar edhe deputetët e opozitës, ndonëse këta të fundit nuk e kanë votuar dhe kanë deklaruar se nuk do të bëhen pjesë e këtij komisioni të Posaçëm.

Të fundit