Flash News

DITARI POLITIK

Seanca plenare në Kuvend, Naço në interpelancë me Peleshin

Seanca plenare në Kuvend, Naço në interpelancë me Peleshin

Zhvillohet sot seanca e radhës në Kuvend. Në rendin e ditës është vendosur fillimisht interpelanca e deputetit socialist Nasip Naço me ministrin e Mbrojtjes, Niko Peleshi.

Kuvendi do të diskutojë sot projektligjin “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 107/2016, “Për prefektin e qarkut”. Gjithashtu sot do të diskutohet edhe projektligji “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.59/2014,“Për karrierën ushtarake në Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë”, të ndryshuar”.

Në rend dite është caktuar që Kuvendi të diskutojë edhe projektligjin “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.82/2021, “Për përkthimin zyrtar dhe profesionin e përkthyesit zyrtar”.

Dokumenta bashkëngjitur

Të fundit