Flash News

DITARI POLITIK

Vendoret/ KAS hap kutinë e votimit në Mallakastër, PDIU merr mandatin e dytë

Vendoret/ KAS hap kutinë e votimit në Mallakastër, PDIU merr

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve  ka vendosur që të hapë një kuti votimi në Mallakastër pas kërkesës së PDIU-së.

Sipas PDIU-së ata pretendojnë se kanë humbur një mandate në Këshillin Bashkiak dhe votat ja kanë kaluar një subjekti tjetër.

Mësohet se nga rinumërimi i votave në një qendër votimi për Këshillin Bashkiak, tashmë sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve mandati i hiqet koalicionit “Bashkë Fitojmë” dhe i jepet Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet.

Kështu PDIU është me 2 mandate në Këshillin Bashkiak.

Të fundit