Flash News

E-TJERA

10 qytetet më të mira evropiane për të kaluar pensionin, njëri është shumë pranë nesh

10 qytetet më të mira evropiane për të kaluar pensionin,

A ëndërroni ta kaloni pensionin tuaj diku buzë detit, në një qytet të vjetër ku kultura dhe historia bashkohen në mënyrë të përsosur, por ku jeta do të jetë disi e përballueshme?

Hulumtimet që tregojnë se cilat janë vendet më të mira për të jetuar në pension mund t’ju ndihmojnë për këtë.

Studiuesit morën parasysh koston e jetesës, përballueshmërinë e pronës, disponueshmërinë e kujdesit shëndetësor, opsionet e argëtimit dhe rekreacionit dhe dolën me një listë të 10 qyteteve më të mira për të jetuar në pension në Evropë.

Tavira, Portugali

Annecy, Francë

Lubjanë, Slloveni

Cascais, Portugali

Paphos, Qipro

Kotorr, Mali i Zi

Country Clare, Irlandë

Paris, Francë

Popoli, Itali

Valeta, Maltë

 

Të fundit