Flash News

E-TJERA

111 milionë të infektuar me COVID-19 në të gjithë botën, rreth 5 mijë humbje jete vetëm sot

111 milionë të infektuar me COVID-19 në të gjithë

Nga të dhënat e përditësuara nga "Worldmeter", numri i të infektuarve me Covid-19 në të gjithë botën, ka kaluar 111 milionë.

Deri tani (21 shkurt 2021) numërohen 111,850,619 të infektuar me Covid-19 në të gjithë botën, që prej shpërthimit të pandemisë.

111 milionë të infektuar me COVID-19 në të gjithë

Ndërkohë, rreth 2.5 milionë pacientë me Covid-19, nuk ja kanë dalë të mbijetojnë. 2,475,762 është numri i të vdekurve në të gjithë botën që prej shpërthimit të pandemisë. Ndërkohë vetëm sot, në të dhënat e raportuara deri tani, 4,278 është numri i personave që kanë humbur jetën gjatë 24 orëve të fundit (disa shtete ende nuk kanë përditësuar të dhënat e tyre).

111 milionë të infektuar me COVID-19 në të gjithë

Ndërkohë vetëm sot janë regjistruar 210,822 raste të reja në të gjithë botën, nga ato të dhëna që janë përditësuar deri tani.

111 milionë të infektuar me COVID-19 në të gjithë

Ndërsa në Shqipëri, në bilancin e publikuar nga MSH për 24 orët e fundit, shihet një numër shqetësues i infektimeve - që vijon të jetë i lartë. Sipas autoriteteve, në 4013 testime kanë rezultuar 1184 raste të reja dhe 13 humbje jete.

Burimi: Worldmeter

Ditari politik

Të fundit